abonneren

Apple plant persconferentie over iPhone 4

Vrijdagochtend geeft Apple in zijn Californische hoofdkwartier een persconferentie over de iPhone 4. Het lijkt er op dat het bedrijf zal gaan reageren op de vele klachten over de jongste iPhone.Zo heeft de Amerikaanse Consumentenbond geadviseerd om de nieuwe iPhone niet te kopen.
De antennes voor de draadloze verbindingen zitten, anders dan bij de voorgaande modellen, verwerkt in de buitenste rand van het toestel. De ontvangststerkte vermindert als je het apparaat op een bepaalde manier vasthoudt. Apple gaf eerst nog als verklaring dat het om een verkeerde sterkte-indicatie zou gaan, maar dat blijkt niet meer vol te houden. Mogelijk roept Apple een groot aantal toestellen terug. Mocht dat gebeuren, dan wordt dat een dure grap voor Apple. Er zijn ook geruchten dat Apple al stilletjes iPhones omwisselt. Ook zou niet iedere iPhone 4 bezitter last hebben van de ontvangstproblemen.

De nieuwe toestellen die momenteel uit de Chinese fabrieken verscheept worden zijn naar verluidt al uitgerust met een speciale isolatielaag om de buitenrand.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Netwerk

Tags:

Laatste reactie