abonneren

Medion GoPal E4460 budget navigatie bij Aldi

Naast pc's verkoopt de Aldi steeds meer andere hardware. Denk hierbij aan tablets en smartphones. Vanaf morgen kun je ook voor een budgetprijs een navigatiesysteem kopen: de Medion GoPal E4460.

Vanaf zaterdag 21 april verkoopt de Aldi een Android Smartphone voor weinig geld, maar dat is niet alles. Vanaf morgen kun je al terecht voor een budget navigatiesysteem: de Medion GoPal E4460. Dit apparaatje gaat over de toonbank voor 109 euro.

De GoPal E4460 maakt gebruik van Navteq kaarten. Deze kaarten worden ook gebruikt door navigatiesystemen van Navigon. Een aantal redacteuren bij ons op de redactie vindt deze kaarten fijner dan de kaarten van TeleAtlas die onder andere door TomTom wordt gebruikt. Attent is dat met het apparaat een tegoedbon is meegeleverd voor een extra kaart-update.

De Medion GoPal E4460 beschikt over een 4,3 inch TFT-touchscreen (480 x 272), een Samsung 533 MHz processor, SiRFstarIII GPS-ontvanger met SiRFInstantFixII en 4 GB intern geheugen. Hier kun je terecht voor de uitgebreide specificaties.

Het apparaat bevat op zich leuke features zoals 3D-weergave en bluetooth zodat het navigatiesysteem gebruikt kan worden alshandsfree kit. Of het apparaat ook daadwerkelijk goed is, durven we niet te zeggen aangezien we geen review-exemplaar hebben ontvangen, maar we zijn wel benieuwd naar de bevindingen van mensen die dit apparaat gekocht hebben. Laat dus vooral jullie ervaringen achter via de reacties.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Navigatiesystemen

Tags: navigatiesystemen, gopal, Medion