abonneren

6350 Live

Navigatiesystemen worden steeds slimmer: dankzij Live-diensten halen ze actuele flitspaalinformatie, weersomstandigheden en verkeerssituaties binnen en wijzen u indien nodig op een alternatieve route. We vinden deze Live-diensten terug op de Navigon 6350 Live.

Dit navigatiesysteem lijkt veel op de eerder besproken Navigon 8410, maar hij is een slag kleiner en niet voorzien van uitgebreide multimediafuncties, zoals het afspelen van films en muziek. Wat u wel krijgt, naast de Live-dienst, is dezelfde uitstekende navigatie op een breedbeeld touchscreen, alle kaarten van Europa, file-detectie, de mogelijkheid om handsfree te bellen via bluetooth, parkeerassistentie, een voetgangersmodus en (in sommige steden) een 3D-weergave van de omgeving.

De 6350 Live is een zeer uitgebreid navigatiesysteem, waarbij het zeker loont om alle instellingen goed te doorlopen zodat u alles naar wens hebt ingesteld. Het doorlopen van de instellingen kan wel even duren, want de menustructuur is op sommige momenten een doolhof.

Eenmaal ingesteld werkt de 6350 Live als navigatiesysteem bijzonder prettig. Over de Live-functionaliteit zijn we iets minder enthousiast: met enige regelmatig is deze offline. Nu is het navigatiesysteem niet afhankelijk van Live om goed te werken, maar het is zuur dat u abonnementsgeld moet betalen voor een haperende dienst.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • prettige routebegeleiding
  • veel mogelijkheden
  • Live werkt via abonnement
  • Live niet altijd online
De prijs voor dit systeem is aanzienlijk maar hiervoor heeft u dan ook een prettig en snel apparaat.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Navigatiesystemen

Tags: