abonneren

Winkelen met Bing Maps

Microsoft heeft Bing Maps onlangs voorzien van een update in kaartmateriaal. Bij de 165 TB kaartmateriaal die het bedrijf toegevoegd claimt te hebben, zit in ieder geval een opvallende functie: kaarten van winkelcentra.

In de Verenigde Staten was de Venue Maps-dienst al langer beschikbaar. In samenwerking met Nokia heeft Microsoft kaarten van diverse winkelcentra toegevoegd aan Bing Maps. Je kunt opzoeken bij welke winkels je kunt gaan shoppen, waar de geldautomaten zijn en of er toiletten beschikbaar zijn. Voor heel Europa zijn in totaal bijna 3000 kaarten toegevoegd.

Een kleine steekproef stelt wat teleur. In Nederland gaat het slechts om kaarten van dertig winkelcentra, en geen enkele andere categorie gebouwen. In andere landen lijkt de dekking uitgebreider te zijn: zo zijn voor Groot-Brittannie ook kaarten beschikbaar van zes vliegvelden, een museum, twee parken en 23 stadions. Klik door naar Bing Maps voor de volledige lijst met geindexeerde locaties.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Navigatie

Tags: Bing

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord