abonneren

MyPoi Contacts Benelux

MyPoi World heeft al een aantal (betaalde) navigatiestemmen- en poi-pakketten uitgebracht, met bijvoorbeeld locaties van restaurants en voetbalclubs. Met MyPoi Contacts Benelux kunt u zelf poi's aanmaken en op uw navigatiesysteem installeren.

MyPoi World levert een aantal poi-bestanden mee, bijvoorbeeld locaties van restaurants uit de Lekker-gids en KPN Hotspots. U kunt in het programma ook zelf nieuwe poi-bestanden maken.

Een groot pluspunt van dit programma is dat u meteen een Outlook-bestand kunt importeren, een nadeel is dat u maximaal 800 poi's mag importeren; daarna zult u een upgrade moeten aanschaffen. MyPoi Contacts ondersteunt TomTom, Mio, Garmin en Navman. Voor het uitwisselen van poi-bestanden kunt u gebruikmaken van de oplossing PoiShare.

MyPoi Contacts Benelux is vooral geschikt voor mensen die gemak zoeken: vrijwel alle functies zijn ook met het gratis online verkrijgbare PoiEdit te realiseren, maar dan krijgt u er geen mooi doosje bij en zult u de poi-bestanden via e-mail met uw vrienden moeten uitwisselen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • outlook bestanden importeren
  • extra poi's van de Lekker-gids en KPN Hotspots
  • maar maximaal 800 poi's
MyPoi Contacts Benelux is vooral een gemakkelijke oplossing. Echter kunt u hetzelfde bereiken met gratis software en meer moeite. Aan u de keus wat u wilt. Wel vinden we de grens van 800 poi's jammer. Ook al is deze uit te breiden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Navigatie

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord