MyPoi Contacts Benelux

MyPoi World heeft al een aantal (betaalde) navigatiestemmen- en poi-pakketten uitgebracht, met bijvoorbeeld locaties van restaurants en voetbalclubs. Met MyPoi Contacts Benelux kunt u zelf poi's aanmaken en op uw navigatiesysteem installeren.
6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Minpunten

MyPoi World levert een aantal poi-bestanden mee, bijvoorbeeld locaties van restaurants uit de Lekker-gids en KPN Hotspots. U kunt in het programma ook zelf nieuwe poi-bestanden maken.

Een groot pluspunt van dit programma is dat u meteen een Outlook-bestand kunt importeren, een nadeel is dat u maximaal 800 poi's mag importeren; daarna zult u een upgrade moeten aanschaffen. MyPoi Contacts ondersteunt TomTom, Mio, Garmin en Navman. Voor het uitwisselen van poi-bestanden kunt u gebruikmaken van de oplossing PoiShare.

MyPoi Contacts Benelux is vooral geschikt voor mensen die gemak zoeken: vrijwel alle functies zijn ook met het gratis online verkrijgbare PoiEdit te realiseren, maar dan krijgt u er geen mooi doosje bij en zult u de poi-bestanden via e-mail met uw vrienden moeten uitwisselen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • outlook bestanden importeren
  • extra poi's van de Lekker-gids en KPN Hotspots
  • maar maximaal 800 poi's
MyPoi Contacts Benelux is vooral een gemakkelijke oplossing. Echter kunt u hetzelfde bereiken met gratis software en meer moeite. Aan u de keus wat u wilt. Wel vinden we de grens van 800 poi's jammer. Ook al is deze uit te breiden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Navigatie

Tags: