abonneren

Philips: nieuwe DesignLine Edge tv's

Philips heeft zijn ambitieuze DesignLine Edge tv-serie een opfrisbeurt gegeven. Zo is het ontwerp iets veranderd en zijn er grotere maten beschikbaar.

Overzichtelijk detail - zoals Philips het noemt - Smart-TV, 3D-weergave en grotere maten (tot 47-inch). Dat zijn de speerpunten voor de vernieuwde DesignLine Edge-serie van Philips. 

Subtiele verschillen

Als we de vorige serie met de vernieuwde lijn vergelijken zien we subtiele wijzigingen in het ontwerp. Zo is de vernieuwde lijn een stukje strakker en is het glas nu helemaal doorgetrokken. Dat ziet er zonder meer chique uit. Het heeft wel wat weg van een Apple-product, wat waarschijnlijk ook de bedoeling is. Hoe het met de glans zit, durven we niet te zeggen. Doorgaans zijn we niet heel erg voorstander van glazen platen voor een scherm. Zeker niet in lichte ruimtes.

Uiteraard beschikken de nieuwelingen over alles wat een moderne hoge segment-tv moet bevatten: internet-connectie (ingebouwd wifi), ambilight (spectra 2), 3D, talloze beeldverbeteraars en bijvoorbeeld een smartcard-reader zodat een settopbox niet meer nodig is (even controleren welke providers ondersteund zijn). 

Prijs?

Prijzen zijn - uiteraard - nog niet officieel, maar ga uit van ongeveer 1100 euro voor het 42-inch model. 

Geschreven door: Jaap Veenstra op

Category: Nieuws, Monitoren

Tags: TV, tv's

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord