abonneren

HP 2310ti

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
De 2310ti is een touchscreenmonitor afkomstig van HP.

Net als de T231Hbmid touchscreen monitor van Acer is de HP 2310ti een 23-inch model. Ook qua prijs ontlopen beide monitoren elkaar nauwelijks. HP heeft er echter voor gekozen om de monitor op een 'normale' voet te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat hij iets hoger boven het bureau staat, wat vanuit het oogpunt van ergonomie bij normaal gebruik wenselijk is. Een klein nadeel is dat het scherm wat makkelijker wiebelt bij aanraking, iets waar je rekening mee dient te houden.

Kijken we naar de prestaties, dan brengt de 2310ti het er toch minder goed vanaf dan het scherm van Acer. Vooral de slechte reactiesnelheid van de 2310ti is hier debet aan. Ook is zijn kleurweergave iets minder goed dan die van de T231Hbmid. Daar staat, zoals gezegd, dus tegenover dat de HP 2310ti door zijn traditionele voet beter geschikt is voor ‘normaal’ gebruik. Ook handig is dat het beeldscherm te roteren is naar portret-modus.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • touch screen
  • scherm is roteerbaar
  • wiebelt makkelijk als het scherm wordt aangeraakt
  • geen denderende prestaties
Hoewel de 2310ti handige functies heeft, zoals het touchscreen en de portretmodus, vinden we de algehele prestaties van deze monitor niet goed genoeg om hem aan te raden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Monitoren

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord