abonneren

Sansa Fuze

Deze nieuwe compacte glimmend zwarte speler ziet er gelikt uit en wordt bediend door een handig scrollwiel.

Sandisk is er na een paar jaar evolutie in geslaagd zijn spelers van bedieningsfuncties te voorzien die niet onderdoen voor die van de iPod. Sandisk gebruikt hiervoor een prettig werkend scrollwiel, met vier drukpunten en twee extra knoppen. Zo is het eenvoudig navigeren door de menu’s en context gevoelige instellingen.

De geluidskwaliteit is goed. Het heldere display levert een goede beeldkwaliteit, hoog resolutie foto’s kan het apparaat helaas niet aan. De speler heeft een micro-sd card slot voor het uitbreiden van het geheugen de bestanden daarop worden geïntegreerd in het afspeelmenu. Op de pc zien we de card als een losse drive.

De ingebouwde radio heeft een slechte ontvangst en veel ruis. Sandisk levert alleen een videoconverter mee waarvoor helaas de benodigde codecs ontbreken.
De speler vertoont zonder problemen de in de Windows Mediaplayer beschikbare albumart.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • geluidskwaliteit
  • gebruiksgemak
  • microsdcardslot
  • albumart
  • radioontvangst
  • software
Een fijne compacte mediaspeler met veel functionaliteit en simpele bediening.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Mediaspelers

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord