E100

Deze mediaspeler heeft een minimalistisch strak ontwerp en is in zwart of wit verkrijgbaar.
7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Minpunten

Het 2,4 inch scherm heeft een matige kwaliteit in kleur en helderheid. Het apparaat is behoorlijk compleet met ingebouwde speaker, line-in, microfoon en fm-radio. Ook is er een micro sd-slot met niet geïntegreerd geheugen. De inhoud van dit kaartje blijft als afzonderlijke bron toegankelijk, zowel intern als extern.

De bediening is niet de meest intuïtieve waar je nogal aan moet wennen. Gelukkig is er wel een afzonderlijk volumeregeling. Het apparaat is wat traag wat zijn invloed heeft op de bediening zowel als bijvoorbeeld bladeren door foto’s. Hoog resolutie beeld kun je beter niet op dit toestel bekijken, dat wordt nogal rafelig. De geluidskwaliteit is goed. De radio-ontvangst is matig voor wat betreft de ontvangst en het vinden van stations. De geluidskwaliteit van de wel gevonden stations is prima.
Bijzonder is de line-in-ingang waarmee ook geluid kan worden opgenomen,net als overigens van de microfoon, en radio. er zitten zelf twee speakers in om ook zonder headset te kunnen luisteren. Daar mag je niet te veel van verwachten.

De meegeleverde software is eenvoudig en biedt beperkte functionaliteit voor het beheer en conversie van geluid en video.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • line in
  • speakers
  • micro-sd slot
  • bediening
Een leuke uitgebreide speler met goede geluidskwaliteit voor wie niet al te veel eisen stelt aan de beeldkwaliteit.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Mediaspelers

Tags: