abonneren

Audiostar

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Packard Bell is een van de grootste spelers in de mp3-speler markt. De Audio Star moet meer dan een mp3-speler zijn en kan zelfs foto's en filmpjes vertonen.

De Audio Star wordt compleet geleverd met kabels, adapter en etui en probeert meer een mediaspeler te zijn dan een mp3-speler, maar schiet helaas op alle vlakken tekort. Zo is de geluidskwaliteit magertjes en moeten filmpjes en foto's eerst via een programmaatje omgezet worden voordat ze de speler in kunnen. Bij foto's gaat dit over het algemeen wel goed, maar filmpjes worden niet goed overgezet en de kwaliteit is niet mooi genoeg om met plezier naar te kijken. Ook kan de Audio Star tekstbestanden weergeven en kun je er zelfs Tetris op spelen. Dat gaat wel goed. Het slechtste van de speler vinden we de bediening. Deze is echt horkerig en de knoppen reageren bijzonder traag. Ook de accuduur is erg kort.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Compleet.
  • Kleuren lcd-scherm.
  • Matige geluidskwaliteit.
  • Slechte bediening.
  • Accu snel leeg.
Hoewel de Audiostar barst van de leuke mogelijkheden en ideeën is de uitvoering te beperkt en de bediening te onprettig om deze speler aan te raden. Daarnaast is de geluidskwaliteit ook niet geweldig.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Mediaspelers

Tags:

Laatste reactie