abonneren

Mediaspelers

ASUS komt met eigen 'Raspberry Pi'

In navolging van de populaire Raspberry Pi zijn er diverse andere ‘bordcomputertjes’ verschenen en met de Tinker Board kunnen we nu ook ASUS aan dit rijtje toevoegen. Het grootse verschil met de Raspberry Pi is dat de Tinker Board veel krachtiger is en 4K-video ondersteunt.

- Door Jeroen Boer Boer | 23/01/17 10:13

Nieuwe NVIDIA Shield lekt uit

NVIDIA’s Shield is een leuke Android-box die volgens geruchten toe is aan een refresh. Deze lijkt aanstaande, want er zijn afbeeldingen uitgelekt van een nieuwe variant. Waarschijnlijk onthult NVIDIA de nieuwe Shield op de CES.

- Door Jeroen Boer Boer | 20/12/16 09:59

Review: Cocktail Audio X12

De Cocktail Audio X12 is een cd-ripper, versterker, muziekserver en streamer in één. Deze alleskunner is ideaal voor muziekliefhebbers die geen plek hebben voor een omvangrijke hifi-installatie. De X12 bestaat namelijk uit een compacte kubus die je in praktisch elk hoekje van de woonkamer kwijt kunt.

- Door Maikel Dijkhuizen | 08/01/15 14:10

Dit is Mozilla's Chromecast-concurrent, de Matchstick

De Chromecast is een fijn apparaatje, dus worden wij direct enthousiast als daar een alternatief voor verschijnt. Helemaal als dat van Mozilla komt, en dat alternatief is er nu. De Matchstick kan, net als de Chromecast, informatie streamen naar je tv. Het apparaatje draait op Firefox OS, het nog niet erg populaire besturingssysteem van Mozilla.

- Door Tijs Hofmans | 30/09/14 12:13

Asus Qube geeft Google TV een zetje in de goede richting

De meeste producten van Google zijn prima, maar met sommige wil het niet helemaal lekker lukken. Eén daarvan is Google TV. Soms moet er dan een andere fabrikant aan te pas te komen om dit in potentie goede concept een zetje in de goede richting te geven. Asus lijkt dat met de Qube te doen.

- Door Ruud Caris | 15/04/13 10:37