abonneren

Xtreamer Elvira: simpele en goedkope media-player

Xtreamer, fabrikant van mediaspelers, brengt een nieuwe mediaspeler op de markt waarbij het uitgangspunt gemakkelijk en goedkoop is: de Xtreamer Elvira.

De Xtreamer Elvira is een mediaspeler die alle gangbare formaten media tot en met full hd kan streamen naar de televisie. Je films moet je wel op een externe harde schijf of usb-stick hebben staan, aangezien de Elvia alleen over 2 usb2.0 ingangen beschikt. Films van je NAS of pc streamen over een netwerk is dus niet mogelijk met de Elvira. Ook beschikt de Elvira niet over een eigen harde schijf.

Wel ondersteunt de Elvira 7.1 Dolby Digital audio via hdmi en optical out. Een composiet uitgang is ook aanwezig voor hen die graag nog op een ouderwetse beeldbuis-tv films kijken. Een afstandsbediening is geleverd.

De Xtreamer Elvira is gericht op mensen die hun mediaspeler alleen willen gebruiken voor het afspelen van foto’s, video’s en films die ze al ergens op een externe schijf hebben opgeslagen. Deze doelgroep heeft geen verstand van netwerken en wil zich daar ook niet in verdiepen. Voor hen moet het zo simpel mogelijk zijn, ook al is al dat gehannes met losse stickjes en externe harde schijven eigenlijk lastiger.

De Elvira is lekker compact. Hij weegt slechts 200 gram en is 13 cm breed, 11 cm diep en 4 cm hoog. De Elvira is wel heel vriendelijk geprijsd: € 59,99.

Technische specificaties:
Fanless design
2x usb2.0 poorten
500 MHZ Realtek Chipset 1005DD
7.1 Channel HD Audio
DVD en Blue Ray ISO
Inclusief afstandsbediening

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Media-adapters

Tags: Xtreamer

Nieuws headlines

Laatste reactie