abonneren

Personal 3D Viewer door Sony aangekondigd

Sony heeft op de IFA de ‘Personal 3D Viewer’, de HMZ-T1, geïntroduceerd. Dit is volgens Sony s'werelds eerste draagbare headset met dubbele High Definition OLED-schermen en gesimuleerd 5.1 surroundgeluid. Met deze privébioscoop headset kun je jezelf helemaal afsluiten van de buiten wereld en kun je van films en games genieten in High Definition en 3D.

De OLED schermen hebben een responstijd van slechts 0,01 milliseconden, waardoor volgens Sony altijd strakke videobeelden getoond worden, zelfs bij snelbewegende beelden zoals bij sport en games. De OLED-schermen zijn 0,7 inch groot met een resolutie van 720p. De schermen kunnen onafhankelijk van elkaar beelden vertonen waardoor 3D ondersteund en interferentie en vervagingen grotendeels uitgeschakeld wordt.

De Personal 3D Viewer is voorzien van Sony’s Virtual Phones-technologie. Deze technologie creëert een geluidsveld dat klinkt alsof je omgeven bent door luidsprekers die een gesimuleerd 5.1 surroundgeluid produceren. De Personal 3D-viewer HMZ-T1W is vanaf eind november beschikbaar en gaat 800 euro kosten.

Meer informatie over deze aparte bril vind je hier.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Media-adapters

Tags: