abonneren

Antivirus: welk abonnement? Gratis of kopen?

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Conclusie
  3. > Kies een abonnement
  4. > Kies een beveiligingspakket
  5. > Van antivirus tot security suite
  6. > Gratis of betaald?
Beveiliging blijft een gevoelig onderwerp. Als overheidsdiensten hun zaken al niet op orde hebben, hoe kun je dan je eigen apparaten beschermen tegen onverlaten? Zorg voor goede beveiligingssoftware!

Elk jaar rond oktober komen vrijwel alle beveiligingsfabrikanten met nieuwe software. Een doosje met een nieuw jaartal en enkele nieuwe features zorgen ervoor dat iedereen massaal naar de winkel rent voor een nieuw pakket. Rond die tijd verschijnen ook de grote tests. Ook in PCM zetten we elk jaar alle beveiligingssoftware op een rij. Het moment is echter vrij arbitrair. Het hele jaar door zorgen fabrikanten voor updates van virusdefinities en ook nieuwe functies worden niet altijd opgespaard tot het vaste releasemoment. Bovendien kun je het hele jaar door een nieuwe pc of een nieuw besturingssysteem kopen en zul je dan ook beveiligingssoftware nodig hebben. Als je dus een antiviruspakket wilt kopen, maar niet terug wilt vallen op inmiddels verouderde tests, dan helpen wij je om toch geïnformeerd een beslissing te maken.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Koopwijzer, Security

Tags: Antivirus, koopwijzer

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord