abonneren

Vidify

Met Vidify tover je je homevideo’s om in spetterende videoclips. Je hebt geen ervaring met monteren nodig en ook hoef je je eigen muziek niet te leveren.
Score
100
  • Pluspunten
  • community
  • geen ervaring nodig
  • veel filters
  • Minpunten

None

Heb je geen ervaring met montage, dan is dit een geweldige app om snel en gemakkelijk een clip in elkaar te zetten.

Het enige werk dat jij als gebruiker moet doen, is zorgen voor het filmmateriaal. Op weg naar de supermarkt? Neem je iPhone mee en film het! Zodra je genoeg materiaal hebt verzameld, kies je de clips uit je camerarol en voeg je muziek toe. Je kunt zoveel of zo weinig fragmenten toevoegen als je wilt. De applicatie plakt het vervolgens allemaal aan elkaar.

Muziek haal je uit je eigen muziekbibliotheek of uit een van de collecties van Vidify. Je kunt je clip ook nog verschillende filters geven, zoals zwart-wit of sepia. Heb je de fragmenten en de muziek uitgekozen, dan druk je op de Vidify-knop en voilà: een videoclip, en eentje die er nog behoorlijk professioneel uitziet ook. Uiteraard kun je je clip mailen aan familie en vrienden of delen via YouTube of Facebook. Zien wat de andere Vidify-gebruikers hebben gemaakt? Dat kan in de community-sectie van de applicatie. 

Platform: iOS

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: vidify

Nieuws headlines

Laatste reactie