abonneren

Todo Movies

Films kijken is een fijne hobby en veel mensen hebben dan ook een behoorlijke lijst van films die ze graag willen zien. Met Todo Movies kan je die lijst op een overzichtelijke manier bijhouden.
Score
100
  • Pluspunten
  • zeer eenvoudig in het gebruik
  • overzichtelijk
  • Minpunten

None

Todo Movies is een schitterend vormgegeven app, die absoluut de moeite waard is voor elke filmfreak.

Doorzoek de database en als je de film in kwestie hebt gevonden, tik je erop om die te selecteren en meer informatie te zien. Nu kun je ook de filmposter zien. Onderaan het scherm vind je twee knoppen waarmee je de film aan je lijstje kunt toevoegen of de titel kunt delen via mail, Twitter, Facebook of sms. Ook films die nog niet uit zijn kun je gerust toevoegen.

Je lijstje kan je op drie verschillende manieren indelen: op volgorde waarin je de titels hebt toegevoegd, op chronologische of op alfabetische volgorde. Op je lijstje zie je de titel, de thumbnail van de poster, jaar, beoordeling en genre. Bij de films die nog uit moeten komen zie je in welke maand en welk jaar ze gaan draaien en hoeveel dagen het nog duurt voor ze in de bioscoop te zien zijn. Film gezien? Dan verplaats je ze gemakkelijk naar je Watched-lijst door ze af te vinken. 

Platform: iPhone/iPad

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie