abonneren

Tethering mogelijk op iOS via Tether.com

Apple laat het niet toe om de mobiele internetverbinding te delen. Vandaar dat zogenaamde tethering-apps uit de AppStore geweerd worden. Tether.com heeft een omweg gevonden.

De betaalde dienst Tether.com werkt met een eigen technologie. Via html-5 en een stukje software op het notebook of pc is het mogelijk een ad-hoc verbinding op te zetten en zo de mobiele internetverbinding te delen. De dienst kost normaal gesproken 30 dollar per jaar. Nu even 15 dollar.

De nieuwe dienst voor iOS is vrijdag uitgekomen. Dankzij het feit dat het een web-app is, hoeft de gebruiker geen app uit de AppStore te downloaden. Daar is Tether.com namelijk binnen één dag uitgegooid. Sterker nog: de app is nooit geaccepteerd door Apple. 

Helaas is het niet echt mogelijk om - zoals bij Android - een hot-spot voor meerdere apparaten op te zetten. Immers: er moet software op de client staan om de ad-hoc verbinding op te zetten. 

Geschreven door: Jaap Veenstra op

Category: Nieuws, IOS

Tags: Tethering

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord