abonneren

Swipe Browse

Swipe Browse is fijn voor minimalisten. De interface van de standaard iOS-browser wordt in deze app namelijk gereduceerd tot niets anders dan een adresbalk.
Score
40
  • Pluspunten
  • Minpunten
  • niet gratis
  • soms te minimalistisch

None

Swipe Browse is te minimalistisch voor zijn geld: sommige opties hebben we écht nodig.

Wil je vooruit of achteruit navigeren, dan kun je veegbewegingen naar links en naar rechts maken. Swipe Browse wil heel graag een alternatief voor Safari zijn, evenals voor andere browsers, zoals Terra- en Dolphin. De vraag is of die ambitie realistisch is. Zo zou een aantal opties nooit uit de adresbalk gehaald mogen worden, zoals een archief van Bladwijzers en de mogelijkheid om zelf een beginpagina te definiëren.

Geef je niets om geschiedenis, beginpagina’s en andere vormen van opslaan, dan is deze app fijn, want minder knoppen betekent natuurlijk wel meer internet. Helaas kent de browser nog een minpunt en dat is de prijs. Swipe Browse is niet zo minimalistisch dat de maker er geen geld voor wil hebben. 

Platform: iOS

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: Swipe

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord