abonneren

Soundbrush

Met de nieuwe muziek-app SoundBrush kun je verven met muziek.
Score
60
  • Pluspunten
  • ook leuk voor kinderen
  • zeer eenvoudig
  • Minpunten

None

Zoek je eens een andere manier om muziek te maken op je iPad, dan is SoundBrush zeker de moeite waard om te proberen.

Teken op het scherm met je vinger, tik op de Play-knop en elke lijn die je hebt getekend verandert in een muzieknoot. Als eerste kies je een instrument. De piano is blauw, viool rood, fluit paars en de synthesizer groen. Swipe om te tekenen, dubbeltik om je laatste lijn te verwijderen en gebruik twee vingers om van links naar rechts te scrollen. Elke noot hoor je zodra je hem tekent. Je hebt geen muzikale training nodig om met SoundBrush te kunnen werken.

We maken in onze test een bij elkaar geraapt stukje muziek dat best aardig klinkt, en we kunnen ons voorstellen dat iemand met een betere muzikale achtergrond best eens een heel tof muziekstuk zou kunnen maken met deze app. Ook is SoundBrush een leuke manier om je kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met muziek maken. 

Platform: iOS

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: soundbrush

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord