abonneren

Six3 app maakt videoboodschappen eenvoudig

Waarom een tekstbericht (sms) versturen als je ook een videoboodschap kunt maken? Dat dachten de makers van de app Six3. Met deze app kun je snel videoboodschappen maken en verzenden via e-mail, sociale media als Facebook en Twitter en delen met andere gebruikers van Six3.

Gebruikers kunnen boodschappen inspreken van maximaal 63 seconden, waaruit de app ook zijn naam ontleent. Six3 is beschikbaar voor iPhone en iPod touch en compatibel met de iPad. De app voor Android-gebruikers is nog in de maak.

Na de installatie van Six3 moet je eerst een account aanmaken om snel je eerste videoboodschap aan te maken en te verzenden. Het aanmaken van een account gaat eenvoudig via de app zelf, en is binnen de minuut gepiept. De videoboodschap wordt gehost op de website van six3.tv zelf. Zo kunnen de geadresseerden de videoboodschap bekijken via hun webbrowser op de pc, Mac, smartphone of tablet.

De gedachte van de videoboodschap is nog niet eens zo gek, gezien de snelheid van de huidige mobiele netwerken en internet. De Six3 app kan een uitkomst zijn als je onderweg snel even iets wilt laten zien aan het thuisfront. Bijvoorbeeld als je in de winkel twijfelt over een bepaald product, dan kun je het betreffende product direct laten zien in de videoboodschap en je vraag stellen aan een vriend of familielid.

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, IOS

Tags: E-mail, Sociale Media