abonneren

Recepten Shaker

Steeds meer supermarkten komen met hun eigen applicatie en Jumbo is daarop geen uitzondering. Met hun Recepten Shaker voor iPhone ‘schud’ je simpel en snel een recept bij elkaar.
Score
70
  • Pluspunten
  • ook vegetarisch
  • leuk idee
  • Minpunten
  • werkt niet altijd betrouwbaar

None

Recepten Shaker heeft zeker potentie, maar er moet nog wel een beetje aan gesleuteld worden.

Op het hoofdscherm vul je een ingrediënt in dat je in je maaltijd wilt verwerken. Dit hoeft trouwens niet, je kunt het veld ook leeg laten en je laten verrassen. Vervolgens schud je met je telefoon (of druk je op de even schudden-knop) en de app zoekt een recept voor je. Ben je vegetariër? Geen probleem, bij de voorkeuren kun je aangeven dat je alleen vegetarische recepten voorgeschoteld wilt krijgen.

Helaas werkt de Recepten Shaker niet optimaal. Op zoek naar een recept met broccoli krijgen we toch echt twee recepten op het scherm waar geen broccoli te bekennen was in de ingrediëntenlijst. Heb je een recept met de ingrediënten van je keuze gevonden, dan kun je die aan je favorieten toevoegen of delen met anderen via mail, Facebook of Twitter. Helaas ontbreekt de mogelijkheid om de recepten te printen via AirPrint.

Platform: iOS

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: Recepten, jumbo

Laatste reactie