abonneren

Plume

Leuk hoor, Twitter, maar het kan soms wel een zooitje worden in je timeline. Om wat orde te scheppen in de chaos is er nu Plume.
Score
80
  • Pluspunten
  • meerdere feeds
  • overzicht links
  • Minpunten
  • meerdere timelines maken complex

None

Ben je het zat om elke keer links te missen van mensen die je volgt? Dan is Plume een prima aanvulling op je standaard Twitter-app.

Met deze app mis je nooit meer een link die door een van je vrienden wordt getweet. Elke keer dat je Plume opstart, gaat de app op zoek naar tweets die links bevatten en zet deze bij elkaar in een overzicht. Helaas krijg je alleen de tweets uit je standaard timeline te zien. Heb je meerdere timelines, dan moet je een omweggetje maken. Onderaan je standaard timeline kun je een veer toevoegen om meerdere feeds te selecteren. Met deze veer kun je links van elke Twitter gebruiker zien, of je diegene nu volgt of niet.

Je kunt gebruikers zoeken op username of echte naam. Je kunt meerdere gebruikers aan een enkele veer toevoegen, zodat je in principe meerdere timelines maakt. Als je veel mensen hebt onderverdeeld in verschillende timelines, kan dit een flinke klus zijn.

Platform: iPhone

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie