abonneren

NLstreets

Dagje winkelen in een andere stad en geen idee waar je het beste heen kunt gaan? NLstreets biedt uitkomst.
Score
70
  • Pluspunten
  • ook leuke adresjes buiten de grote steden
  • leuk idee
  • Minpunten
  • keuzes niet altijd even logisch

None

De makers van NLstreets wellicht iets meer aandacht kunnen besteden aan caf├ęs en restaurants, want na al dat shoppen ben je vaak wel toe aan een hapje en een drankje. Iets voor de volgende update?

NLstreets heeft de leukste winkeladresjes van ruim vijfentwintig Nederlandse steden verzameld. Niet alleen de grote bekende steden als Amsterdam en Rotterdam komen aan bod, maar ook kleinere plaatsen als Bussum en Zutphen. Tik je op een van de steden, dan krijg je eerst een inleidend stukje te lezen, waarna je met een tik op een van de winkelgebieden/straten een overzicht van de leukste zaakjes in dat stukje vindt.

De keuze voor winkels en straten is niet altijd even logisch. Zo ontbreekt er in Arnhem het nieuwe, hippe Modekwartier en moet Utrecht het zonder Voorstraat (waar de laatste tijd toch een hoop leuke nieuwe winkels gekomen zijn) stellen. Toch is NLstreets een leuke app voor als je eens een dagje een andere stad aan wilt doen en niet alleen maar in de hoofdstraten met hun standaardwinkels wilt blijven hangen. 

Platform: iPhone

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: nlstreets