abonneren

My iStory

Met My iStory verwerk je je fotografische herinneringen heel makkelijk in een diapresentatie of iBook.
Score
80
  • Pluspunten
  • pdf-document genereren
  • veel met foto's doen
  • Minpunten
  • teksten niet naar iBooks

None

My iStory is een perfecte manier om je belangrijke herinneringen vast te leggen en op te slaan. Vooral de iBooks-functie maakt de app interessant.

Foto’s en tekst kunnen per gebeurtenis worden toegevoegd. De foto’s neem je vanuit de applicatie of voeg je toe vanuit je bibliotheek. Als de foto in kwestie op een eerdere dag werd genomen, herkent My iStory dit meteen en slaat hem op de juiste datum op. Zo kun je makkelijk op een later tijdstip een herinnering toevoegen. Je kunt een dagboeknotitie aan de foto toevoegen, maar het is ook mogelijk om dit te doen zonder foto. Daarnaast mag je tekstballonnen op de foto’s plaatsen en zelfs audiofragmenten opslaan.

Zodra je een collectie foto’s en teksten hebt samengesteld, kun je er een pdf-document van maken dat je direct kunt opslaan in de iBooks-applicatie. Dit document is ook te mailen naar vrienden en familie of printen via AirPrint. De iBooks-functie werkt echter niet voor de teksten. Je dagboeknotities zullen dus in iBooks niet zichtbaar zijn. 

Platform: iOS

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: my istory

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord