abonneren

Moni

Moni is een financiƫle app die gebruikers in staat stelt om bankrekeningen nauwkeurig in de gaten te houden, zoals in een ouderwets bankboekje.
Score
80
  • Pluspunten
  • kleurcodering
  • zeer gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • paar missende functies

None

Het is te hopen dat de missende functies in de nabije toekomst worden toegevoegd, want op de genoemde punten na werkt Moni heel fijn en soepel en biedt het een heel helder overzicht van je financiƫn in een zeer fraaie interface!

Met Moni combineer je verschillende rekeningen met elkaar om overzicht te houden op hoeveel je nu precies hebt (of niet hebt). Het fijne van Moni is dat de app zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Voor elke rekening maak je een aparte record aan. Zodra je een bankrekening hebt gedefinieerd, kun je de stand van zaken eenvoudig volgen. Zoek op hoeveel geld je op een rekening hebt staan en vul dat in. Vervolgens is het de bedoeling dat je al je uitgaven bijhoudt, zodat het rekeningoverzicht automatisch wordt bijgewerkt. Dat bijhouden kun je heel globaal doen of juist heel gedetailleerd met de naam van de winkel erbij.

Handig is dat je kleuren kunt gebruiken (en aanpassen) die aangeven wanneer het einde van je bankrekening in zicht komt. Zo ben je er altijd op tijd bij als je geld van de ene naar de andere rekening moet overpompen. Moni is een handige app, maar toch nog niet perfect. Zo is er geen manier om een datum aan een transactie te hangen en irritant is dat er niets bewerkt kan worden. Dus als je iets invoert en je maakt een fout, dan moet je de invoer wissen en helemaal opnieuw beginnen. Dat is tijdrovend en vervelend, zeker met het toetsenbord van Apple. 

Platform: iPhone

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: moni

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord