abonneren

Launch Center

Launch Center Pro is de nieuwe, verbeterde uitvoering van snelkoppelingenapp Launch Center.
Score
100
  • Pluspunten
  • veel opties
  • handig knoppenoverzicht
  • Minpunten

None

Launch Center Pro is een absolute verbetering ten opzichte van de originele Launch Center. Gebruik je vaak shortcuts, dan mag je deze app niet missen.

Heb je de eerdere versie gebruikt, dan weet je dat het in principe gewoon een lijstje van shortcuts was. Die shortcuts konden van alles zijn: een telefoontje plegen, een sms’je naar een bepaald persoon sturen, een nieuw item aanmaken in Omnifocus of Instagram opstarten. Launch Center Pro heeft geen lijstje meer, maar een overzicht van knoppen. Standaard vind je in de onderste rij je contacten, apps en bookmarks terug, en de negen knoppen daarboven bevatten een aanral standaard acties, zoals zaklamp, helderheid en Google Search.

Om zelf shortcuts en groepen toe te voegen, tik je op het potlood in de hoek. Veel opties hebben ook weer subopties, kies je bijvoorbeeld voor mail, dan kan je daarna kiezen voor nieuwe mail, mail aan een bepaald contact sturen, of een mail met onderwerp opstellen.

Platform: iPhone

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: Launch Center

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord