abonneren

Google Chrome en Drive op iPhone en iPad

Google heeft de Chrome-browseruitgebracht voor de iPad, iPhone en iPod Touch. Ook is ernu een iOS-app voor Google Drive.

Google onthulde de iPad- en iPhone-software op de Google I/O-conferentie in San Francisco. Ook iOS gebruikers kunnen nu met Chrome hun favorieten, wachtwoorden en tabbladen synchroniseren met verschillende apparaten en platformen.
Chrome veroverde met de populaire browser binnen één dag al de nummer 1 plaats in de top 10 apps op iTunes. De Google Apps zijn geschikt voor iOS vanaf versie 4.3. Probeer het zelf.

Google Drive

Met de Google Drive App wordt het voor iPhone- iPad-gebruikers mogelijk om Google Docs documenten offline te gebruiken en te bewerken. Google Drive biedt zijn gebruikers 5 GB gratis cloud-opslag.

MacBook Air crasht door Chrome-fout

Een fout in de nieuwe Chrome browser zorgt ervoor dat de nieuwe MacBook Air vast kan lopen op Chrome. Google heeft erkend dat een bug in de browser inderdaad verantwoordelijk is voor het crashen van de MacBook Air. Google heeft een automatische update uitgerold die GPU-acceleratie uitzet en werkt in aan een oplossing voor het probleem.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, IOS

Tags: Google Drive

Laatste Vacatures