abonneren

Dichtbij

Met Dichtbij ben je makkelijk en snel op de hoogte van het laatste regionieuws.
Score
80
  • Pluspunten
  • gps of zelf zoeken
  • lokaal nieuws
  • Minpunten
  • lezersbijdragen stemmen droevig

None

Gelukkig is er nog altijd meer ‘echt’ nieuws dan de lezersbijdragen. En om dat nieuws makkelijk te kunnen lezen, is Dichtbij een prima app.

Bij het opstarten van de app bepaal je eerst hoe je locatie wordt bepaald: per gps of door zelf te zoeken op regio, plaats of postcode. Daarna kun je ervoor kiezen om in te loggen zodat je ook zelf kunt bijdragen aan Dichtbij. Onder het kopje nieuws vind je vanzelfsprekend alle recente nieuwsberichten terug op chronologische volgorde. Je krijgt de kop te zien en de eerste twee regels; wil je meer lezen dan kan dat met een simpele tik.

Foto’s van recente evenementen bekijken? Dat doe je onder het kopje foto's. Door op Doe mee te tikken kun je zelf een artikel of foto aan Dichtbij toevoegen of de redactie tippen. Dichtbij voert geen voorafgaande redactionele of inhoudelijke controle uit op de door gebruikers geüploade content, dus dit heeft vaak niet bijster goed geschreven stukjes vol met spelfouten tot gevolg, waarvan je je afvraagt wat ze nu eigenlijk bijdragen...

Platform: iPhone

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: dichtbij

Laatste reactie