}
abonneren

Beautifully Done

Met het gratis Beautifully Done kun je je hele collectie Facebook-foto’s op een nieuwe manier bekijken.
Beautifully Done is geweldig om je eigen Facebook-foto’s mee te bekijken. Een mogelijkheid om andermans foto’s te bekijken is er helaas niet, maar verder is de app absoluut de download waard.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • achtergronden en filters
  • mooie effecten
  • Minpunten
  • alleen eigen foto's bekijken

Beautifully Done gebruikt je Facebook-foto’s om een automatisch roterende collage van je herinneringen te maken. Je kunt kiezen welk album je wilt vertonen, welke achtergrond je hierbij wilt en filters gebruiken om je foto’s op te leuken. Om je foto’s te gebruiken, maak je via de app contact met Facebook. Nu verschijnen al je albums en kies je welke je wilt bekijken. Er worden vervolgens vijf foto’s uit dat album getoond. De foto’s worden op willekeurige momenten vervangen door een andere foto, zodat je een voortdurend bewegende collage hebt. Geen behoefte aan beweging? Stel de app dan zo in dat je handmatig door je foto’s kunt bladeren.

Om een bewegende collage te maken, moeten er minimaal tien foto’s in een album staan. Hoe meer foto’s je hebt, hoe leuker het effect natuurlijk is. Afhankelijk van het aantal foto’s kan het even duren voor ze allemaal naar de app zijn gedownload. Beautifully Done is gratis en wordt geleverd met een enkele achtergrond en de mogelijkheid om de originele foto’s te gebruiken of een zwart-witfilter toe te voegen. Voor € 0,79 krijg je nog eens veertien extra achtergronden en een sepia- en two-tonefilter. 

Platform: iPad

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: Foto's

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Java Developer - CGI