}
abonneren

Bang On

Meer en meer mensen zoeken naar een alternatief voor Google. DuckDuckGo is zo’n alternatief, en de nieuwe app Bang On maakt gebruik van deze zoekdienst.
Zoek je een alternatief voor Google, dan mag je Bang On niet missen.
9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • zoeken met DuckDuckGo
  • persoonlijke zoekopdrachten
  • Minpunten
  • niet terug naar de vorige bladzijde

Start je Bang On op, dan krijg je meteen een leeg tekstveld te zien waarin je kunt typen wat je zoekt. Zodra je begint te typen, laat Bang On je suggesties zien. Het zoeken binnen DuckDuckGo is snel en simpel en het is prettig om te weten dat niet alles wat je zoekt wordt vastgelegd door Google. Je kunt bij Bang On instellen op welke sites je direct wilt zoeken. Deze persoonlijke zoekopdrachten worden “bangs” genoemd. Standaard heeft Bang On verschillende bangopties die onder het zoekveld verschijnen. Tik erop en de app doorzoekt direct de site in kwestie. Je kunt meerder keren zoeken met verschillende bangs. Bij de voorkeuren kun je je eigen bangs toevoegen en favorieten aanmaken. Zo zoek je bijvoorbeeld liedjes in Pandora of Spotify of vind je acteurs of films op IMDb.

Een van de leukste dingen aan Bang On is dat je op je iPhone 4S ook met de dicteerfunctie kunt zoeken (in het Engels). Het enige minpuntje van de app is dat je niet terug naar de vorige bladzijde kunt gaan als je door een heleboel links hebt geklikt. Maar goed, Bang On is natuurlijk ook een zoek-app, geen volledige browser. En zoeken doet Bang On perfect.

Platform: iPhone/iPad

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, IOS

Tags: Zoeken, Duckduckgo

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Senior Automation Consultant - PQR