abonneren

Apple iPhoto voor iOS

Naast het alle aandacht trekkende iPad-nieuws zouden we bijna het Apple software-nieuws vergeten. Zo zijn er ook nieuwe en vernieuwde apps waaronder iPhoto voor iOS.

iLife
iLife voor iOS krijgt nu ook iPhoto waarmee het pakket volgens Apple compleet is. Met multitouch-bediening kun je voortaan foto’s bewerken op je iPhone of iPad. Met de nieuwe camera in de iPad kun je straks 1080p video opnamen maken die je met het vernieuwde iMovie kunt bewerken. Via AirPlay kun je slideshows en video’s streamen naar Apple TV.

GarageBand
Nieuw in GarageBand is de jamsessie, een innovatieve en leuke functie waarmee je samen met vrienden via een draadloze verbinding met iOS-apparaten samen muziek kunt maken en een nummer live kunt opnemen en mixen. Ook hier wordt de hogere resolutie van het nieuwe iPad scherm optimaal benut.

iWork
Apple heeft ook iWork voor iOS vernieuwd zodat het hoge resolutie retina-display optimaal gebruikt kan worden. Presentatiepakket KeyNote is nu voorzien van nieuwe animaties en overgangen. De vernieuwde apps zijn nu in de App Store aanwezig voor € 3,99 en € 7,99 voor KeyNote. Bestaande gebruikers kunnen de apps gratis upgraden.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, IOS

Tags: