Afbeeldingen Outlook-chatapp Flow duiken op

Microsoft werkt vermoedelijk aan Flow, een chatapp die samenwerkt met je Outlook-contacten. Bewijs daarvan dook al eerder op, maar nu zijn ook de eerste afbeeldingen ervan online gelekt.

Neowin heeft screenshots van de dienst in handen gekregen, waarop de interface te zien is. Die is verder weinig verrassend: Flow laat je berichten versturen of afbeeldingen verzenden. Ook is nu duidelijk dat je ziet of je gesprekspartner een bericht aan het opstellen is, vergelijkbaar met WhatsApp of andere concurrerende diensten. Voor nu zouden de beelden vooral extra bewijs zijn voor het bestaan van de chatapp. 

Met Flow kun je sneller berichten sturen naar je Outlook-contacten. Als ze zelf Flow niet gebruiken, dan krijgen ze jouw bericht gewoon binnen als een e-mail. Volgens een inmiddels teruggetrokken productpagina van Microsoft is de dienst handig om snel te communiceren met de personen waar je het vaakst mee mailt, zonder de poespas van 'onderwerpregels, groetjes en signatures.'

iOS

De app zou intern bij Microsoft worden getest en in elk geval lanceren voor iOS. Microsoft heeft nog niet op de geruchten gereageerd.

Bron: Neowin

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, IOS

Tags: flow