abonneren

Wide Wheel Mouse

Sony brengt kleur in uw leven -- althans, als u de Wide Wheel Mouse aanschaft. De door ons geteste Wide Wheel Mouse is namelijk knalrood met oranje en is daarmee duidelijk een blikvanger op uw bureau.

Wat valt er te verbeteren aan een muis? Creative, Logitech en Microsoft zijn al jaren in een strijd verwikkeld om de meest ergonomische, technologisch geavanceerde muis op de markt te zetten. Sony heeft blijkbaar weinig behoefte om hier in mee te gaan: de Wide Wheel Mouse kent geen geavanceerde foefjes of functies. Twee muisknoppen en een scrollwheel zijn de enige bedieningstoetsen op de muis. Wel leuk is dat de muiskabel, compleet uitgerold zo'n 1.8 meer lang, in de muis gewikkeld kan worden. Zo bepaalt u zelf hoe lang u de muiskabel wilt houden en daarmee voorkomt u kabelzooi achter uw bureau. Ondanks de eenvoud van de Wide Wheel Mouse zouden we de muis toch niet willen aanraden voor de gemiddelde computergebruiker. Tenzij u kolenschoppen als handen heeft, is de muis toch écht te breed om fijn te kunnen bedienen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Aparte vormgeving
  • Kabelmanagement
  • Geschikt voor mensen met grote handen
  • Minder geschikt voor normale gebruikers
Heeft u brede handen én houdt u van een expressieve muis, dan zit u goed met de Wide Wheel Mouse. Helaas gelden deze voorwaarden niet voor het meerendeel van de computergebruikers: deze groep kan deze muis beter mijden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Invoer

Tags:

Laatste reactie