abonneren

Travel Mouse

Nu Sony zich weer vol overgave op de pc-markt stort, zien we een groot aantal accessoires voor de pc en desktop bij het Japanse bedrijf vandaan komen. Maar Sony zou Sony niet zijn als ze het niet in ieder geval op een eigenzinnige manier zou proberen.

De Travel Mouse is een notebookmuis, bedoeld voor de reiziger die onderweg met meer wil kunnen muizen dan alleen het ingebouwde touchpad van zijn notebook. Sony's oplossing lijkt de muis bij uitstek voor de reizier die zijn buik vol heeft van alle chaos in zijn laptoptas: de muis is namelijk zo ontworpen dat de usb-stekker om de muis heen gewikkeld kan worden. Geen kabelspaghetti meer, dus. Uiteraard is het ook mogelijk om draadloze usb-muizen te kopen die via een receiver werken, maar het nadeel van dergelijke muizen is dat de muis met een accu uitgerust moet worden en dat u de vaak pietepeuterige receiver niet kwijt moet raken. Een bekabelde muis heeft dit probleem natuurlijk niet. Sony heeft de muis niet verder opgeleukt dan noodzakelijk was: we zien een scrollwheel en daar houdt het mee op.

PluspuntenConclusie
  • Kabel eenvoudig weg te werken
Sony's Travel Mouse is een eenvoudige, doeltreffende oplossing voor wie graag een normale muis op zijn notebook aansluit, maar niet op draadloze technologie wil vertrouwen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Invoer

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie