abonneren

TrackIR 4.0 Pro

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Racefans opgelet! Heb je dat vette stuurtje en dat kuipstoeltje al, maar zoek je nog meer realisme? Wat denk je van de integratie van je hoofdbewegingen!

De TrackIR bestaat uit twee delen: één infraroodsensor die je op je monitor kunt plaatsen en een clip voor op de noodzakelijke pet. De sensor volgt het plaatje en zet dit om naar beweging in het spel. De TrackIR ondersteunt vele spellen em herkent de games automatisch. Je hoeft niets te activeren behalve de software zelf. Wij hebben Grid (Patch 1.2) en Dirt gespeeld. Echter, zowel in Grid als in Dirt lijkt het of de hardware niet werkt. Na lang aanmodderen met de software – de beperkte handleiding biedt geen uikomst – blijkt dat de TrackIR slechts bij één camerapunt werkt: de cockpit-view. Bij andere camerapunten doet hij niets. De sensor volgt de hoofdbewegingen snel en nauwkeurig en het is echt een verademing om ook geleidelijk uit het raam te kunnen kijken, in plaats van de volle negentig graden. Ook handig is dat je zelf kunt bepalen hoe nauwkeurig en snel de sensor werkt.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • draagt bij aan realisme
  • geleidelijk uit je zijraam kijken
  • gebrekkige handleiding
  • maar één camera standpunt ondersteund
Wij vinden de TrackIR een leuk product dat absoluut bijdraagt aan het gevoel van realisme. Ook is de hard- en software van prima kwaliteit. Wel vinden we het jammer dat de ondersteunde camerapunten zeer beperkt zijn.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Invoer

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord