abonneren

Razer Battlefield 3 Onza Tournament Edition

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Razer maakt game-attributen voor de hardcore gaming markt. Zo hebben zij onlangs de Onza Tournament Edition uitgebracht. Deze versie is nu ook verkrijgbaar in een Battlefield 3 jasje.

De controller is eigenlijk helemaal gelijk an de Razer Onza Tournament Edition, behalve dan dat hij versierd is met het Battlefield 3 logo. Dit geeft de gamepad wel iets stoers, maar het is verder alleen cosmetisch.

De gamepad heeft een duidelijk Xbox design, hoewel hij iets dunner is. Dat is ook logisch, want de Onza is een bedraadde controller en heeft daardoor geen battery-pack nodig. Hierdoor is de controller iets lichter dan de standaard Xbox 360 controller. De reden dat deze controller niet draadloos is, heeft te maken met Microsoft's beleid. Zij staat niet toe dat derden draadloze controllers maken voor de Xbox 360. De draad zal je echter weinig beperkingen geven aangezien deze bijna vijf meter lang is.

De d-pad is fijn te bedienen, omdat deze opgedeeld is in vier losse knoppen. Verder zijn de overige knoppen erg gevoelig. Mensen die liever hard de knoppen indrukken, kunnen beter bij de originele Xbox 360 controller blijven. Wel moeten we wennen aan de triggers die iets meer naar voren staan.

Net als de oorspronkelijke Tournament Edition heeft de Battlefield 3 Onza de mogelijkheid om de analoge sticks aan te draaien. Op deze manier is de weerstand van de sticks in te stellen. Verder beschikt deze gamepad over een extra set shoulderbuttons die via kleine knoppen aan de achterkant te programmeren zijn. Zo kunnen deze knoppen functies van alle andere knoppen kopiƫren. Een reeks is niet te programmeren.

Voor hen die (enigszins terecht) vinden dat je Battlefield 3 met muis en toetsenbord moet spelen, heeft Razer ook Battlefield 3 versies uitgebracht van de Razer Imperator game-muis en de Razer BlackWidow Ultimate gaming keyboard.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • werkt op zowel Xbox 360 als pc
  • lang snoer
  • zeer gevoelige bediening
  • stoere Battlefield 3 versiering
  • niet draadloos
  • trigger-knoppen zijn wennen
  • geen specifieke Battlefield 3 features
De Onza werkt zowel op de Xbox 360 als pc en is een mooie gamepad voor liefhebbers. De Battlefield 3 versiering maakt van de Onza nog meer een hardcore gamers product, maar verwacht geen speciale features die je voordelen zullen geven in Battlefield 3.

 

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Review, Invoer

Tags:

Laatste reactie