abonneren

Pistolmouse

Voor wie zich nog meer wil inleven in zijn potje Doom of Unreal is de Monstergecko PistolMouse wellicht interessant. Met deze muis vermomd als pistool schiet je letterlijk op je tegenstanders.

Vermomde muis

In feite is de Pistolmouse niks meer dan een vermomde muis. Hij is vormgegeven als pistool, maar de functies zijn gelijk aan die van een normale muis. De trekker is de linker muis knop. De rechtermuisknop zit subtiel onder te trekker verwerkt. Het scrollwheel is een wieltje dat ergens boven in het pistool zit.

Voor alle handen

De pistoolmuis is zowel door linkshandige als rechtshandige mensen te gebruiken. Het wiel is van beide kanten gemakkelijk te bedienen. Ook prettig is dat je deze muis volledig 'plug and play' is. Je hebt alleen maar een vrije usb-poort nodig en geen drivers.

Lastig klikken

Na onze praktijktest zijn we eigenlijk minder enthousiast over de pistoolmuis. De knoppen, met name de trekker, drukken niet lekker in en het muizen zelf gaat onhandig. Dat is niet zo raar gezien de aparte vorm van deze muis. Hoewel het idee leuk is gebruik je deze muis niet om te winnen. Andere gamersmuizen zijn sneller en veel beter.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Stoer uiterlijk
  • Plug and Play - geen drivers nodig
  • Traag in vergelijking met echte gamers muizen
  • Trekker klikt niet lekker
De Pistolmouse heeft een hoog gadget-gehalte en meer dan dat is het eigenlijk niet. De muis speelt niet lekker genoeg om hier serieus mee je tegenstanders te lijf te gaan.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Invoer

Tags: