abonneren

Naos 5000

Gamersmuizen zijn er in overvloed: het is dan ook moeilijk kiezen. Mionix maakt de keuze wellicht wat makkelijker met hun Naos 5000-muis, strak vormgegeven en zowel hardware- als softwarematig aan te passen.

Mionix heeft de ergonomie van de Naos 5000 zodanig ontworpen dat deze uitstekend in de hand ligt. De Forward- en Back-knoppen aan de zijkant van de muis liggen hoog genoeg, zodat u ze niet zomaar per ongeluk met de duim indrukt. Een kleine kanttekening is wel dat deze muis ontworpen is voor rechtshandige gebruikers. Linkshandig zult u met deze muis niet uit de voeten kunnen.

De Naos 5000 wordt standaard geleverd zonder driver en werkt onmiddellijk zodra u deze aansluit op uw computer. De muis werkt erg fijn. Hij ligt lekker in de hand en selecties maken gaat zonder problemen als u de muisknop ingedrukt houdt. Hij heeft naast de gebruikelijke knoppen ook knoppen aan boord om de snelheid (dpi) mee aan te passen. Als u wilt, kunt u de muis volledig naar wens aanpassen met behulp van de driversoftware die u van de Mionix-website (www.mionix.net) kunt downloaden. Met deze software kunt u andere functies aan de knoppen van de muis koppelen en zelfs de kleur van de led-verlichting veranderen. Ook kunt u vijf verschillende profielen aanmaken. Deze worden opgeslagen in het geheugen van de muis zelf, waardoor u deze kunt gebruiken op een andere computer zonder driver. Hardwarematig is de Naos 5000 ook aan te passen. U kunt deze namelijk zwaarder maken met de acht meegeleverde 5-grams gewichtjes. Echter vinden we het gebruik hiervan redelijk overbodig. De muis muist immers prima zonder gewichtjes.

PluspuntenConclusie
  • ligt lekker in de hand
  • driversoftware optioneel
  • compleet naar wens in te stellen
De Naos 5000 is een echte aanrader voor intensieve muisgebruikers!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Invoer

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord