}
abonneren

Muismatten met led-verlichting zijn nu een trend

Toetsenborden met led-verlichting, muizen met led-verlichting, fans met led-verlichting, RAM met led-verlichting... doorgewinterde gamers kijken er niet van op. Nieuwe trend? Muismatten met led-verlichting.

Zowel Razer als Corsair komen met niewe muismatten, die rondom worden verlicht door leds. In het geval van Razer betreft het een nieuwe versie van de Firefly-muismat, die dit keer een oppervlak van geweven textiel heeft voor een betere wrijving. De MM800 RGB Polaris-muismat van Corsair valt extra op vanwege zijn usb-passthrough-aansluiting. Daardoor kan de muis aangesloten worden op de mat zelf, waardoor er een usb-port vrij blijft op de pc.

Usb-muismat

Beide muismatten zijn zelf ook voorzien van een usb-kabel, waarmee ze aan de pc worden aangesloten. Op die manier worden de matten gevoed, en wordt de led-verlichting mogelijk gemaakt. In beide gevallen is de kleur van de verlichting zelf te bepalen met bijbehorende software. De leds kunnen eventueel afgesteld worden op de lichtjes in andere producten van de fabrikanten.

Razer verkoopt de Firefly Cloth Edition voor 74,99 euro. Naar verwachting kost de muismat van Corsair hier ongeveer even veel.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Invoer

Tags: Razer, Muismat, Corsair

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Java Developer - CGI