}
abonneren

HyperX Alloy: Kingston maakt nu ook toetsenborden

Kingston is met name bekend van geheugenmodules en usb-sticks, maar het bedrijf is zich de afgelopen jaren aan het uitbreiden naar andere vlakken. Zo komt er binnenkort een toetsenbord van het merk uit.

De HyperX Alloy is het eerste toetsenbord van Kingston, en het betreft een mechanisch exemplaar met blauwe Cherry MX-toetsen. De doelgroep is duidelijk weer gamers, net zoals de HyperX-koptelefoons dat ook zijn.

Het keyboard is dan ook van (rode) backlighting voorzien, waarbij bezitters zelf kunnen bepalen welke patronen het licht aanneemt. Zo kan er voor worden gekozen dat alleen de toetsen die aangeslagen worden, oplichten. Lekker futuristisch.

WASD

Ook kan er gekozen worden voor rode WASD-toetsen, die een ruwer oppervlak hebben. Dat is handig bij het spelen van first-person shooters, want de vingers glijden dan tijdens snelle bewegingen minder snel van de toetsen af. Die toetsen worden er los bijgeleverd. 

Verwacht wordt dat de Alloy MX rond de 100 dollar gaat kosten en eind dit jaar uitkomt in de Verenigde Staten. Europese plannen zijn nog niet bekend.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Invoer

Tags: Kingston, keyboard, hyperx

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Java Developer - CGI