Gevoelig muizen met Logitech M600 Touch Mouse

Logitech introduceert een draadloze touch-muis met aanraakvlak. De muis maakt het navigeren met vingertoppen mogelijk zoals je gewend bent op smartphones en tablets.

De hele oppervlakte van de muis is aanraakgevoelig en kan worden bediend met de vingers om te scrollen, vegen (swipen) en surfen. De muis is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen via de instellingen in de meegeleverde Logitech SetPoint software.

De Logitech Touch Mouse M600 is een draadloze optische muis. Met de Logitech Unifying receiver, waarmee de draadloze verbinding met de computer of laptop tot stand komt, kunnen ook vijf andere draadloze apparaten worden aangesloten. De muis heeft al een onderscheiding in de wacht gesleept met het innovatieve ontwerp. De muis won de 'International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honouree' in de productcategorie: Computer Randapparatuur.

Eind februari komt de Logitech Touch Mouse M600 beschikbaar voor € 70. De muis kan nu al besteld worden op de Logitech website

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Invoer

Tags: aanraakgevoelig