abonneren

Copperhead

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
De Copperhead kunt u het beste zien als een afgeslankte Lachesis. Hij heeft met 2000 dpi de helft van de snelheid en mist twee knopjes aan de bovenzijde.

Nu merken al vrij snel dat we die halvering van het aantal dpi niet missen: 2000 dpi is voldoende. Wat we wel missen, zijn de twee knopjes op de bovenzijde voor de dpi-instelling. We hadden liever gezien dat Razer deze knopjes had laten zitten en de twee knoppen aan de zijkant had verwijderd. Maar dan zou de muis niet meer voor links- en rechtshandigen geschikt zijn.

We vinden de vorm van de Copperhead
prettig. Hij is iets boller dan de Mamba, waardoor onze hand iets meer steun krijgt. Echter, de zijknopjes vallen een beetje onder een lichtgevende sierrand. Daardoor zijn ze iets minder prettig geplaatst. Ook voelen de knopjes minder responsief. De Copperhead klikt voor onze smaak iets te licht. Dit neemt niet weg dat de Copperhead comfortabel is. Het is een prima muis. Wel zijn er completere modellen voor €75 te koop.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Ligt fijn in de hand
  • Anti-transparant
  • Links- en rechtshandig
  • Knoppen klikken iets te licht
  • Geen direct dpi-instelling op de muis
De Copperhead is een fijne muis. De pasvorm is goed en hij is zowel voor links- als rechtshandigen geschikt. Wel missen we wat feedback bij het klikken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Invoer

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord