abonneren

YouTube grootverbruiker mobiel dataverkeer

Het mobiel internetverbruik is in de eerste helft van dit jaar met 77 % gestegen. YouTube neemt maar liefst 22 % van dit mobiele dataverkeer voor zijn rekening.

Dit blijkt uit onderzoek naar het mobiele internetgebruik op smartphones door Allot Communications. 39 % van het mobiele dataverkeer wordt gebruik voor video. File-sharing zowel als browsen zijn ieder goed voor 29%.

Video is de grootste bandbreedte gebruikers maar is niet de snelste groeier. Het bellen via internet met Voip, bijvoorbeeld met Skyp groeide het eerste halfjaar met ruim 100 procent. Het Twitter- en Facebook-verkeer groeide met respectievelijk 300% en 166%. Voip gebruikt maar 4% van de mobiele bandbreedte.

Via: Mashable

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord