abonneren

Yahoo! verkoopt Delicious aan YouTube-oprichters

Yahoo! is al geruime tijd op zoek naar een koper voor de sociale bookmarkdienst Delicous en lijkt nu eindelijk een koper gevonden te hebben. De dienst komt in handen van Chad Hurley en Steve Chen, die bekend staan als de oprichters van YouTube. Dat is goed nieuws voor medewerkers van de dienst, die in juli 2011 op straat zouden komen te staan.

Omdat Yahoo! de hoop al opgegeven had een koper te vinden, zou de dienst in juli de nek omgedraaid worden. De verkoop is onverwachts, maar komt dus gelegen voor de medewerkers van het bedrijf. Hurley en Chen willen Delicious integreren in hun nieuwe bedrijf, Avos. Wat ze precies van plan zijn is onduidelijk, ze houden het op een vage uitspraak dat ze Delicious naar een hoger niveau willen tillen. Bestaande gebruikers van de dienst krijgen de mogelijkheid om hun gegevens te exporteren als ze Delicious willen verlaten.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord