abonneren

Yahoo houdt grote domeinnaamuitverkoop

Sinds Marissa Mayer de touwtjes in handen heeft van internetgigant Yahoo is ze druk bezig met het opknappen van het bedrijf. Zo werd er eerder al een hele reeks overbodige e-mailadressen gedumpt en nu kondigt Yahoo aan een groot aantal ongebruikte domeinnamen te veilen.

In een persbericht vertelt de internetgigant dat er goed is nagedacht wat er met de domeinnamen moest gebeuren. “Na een tijdje werd het overduidelijk dat het tijd was om ze vrij te laten, terug de wildernis van het internet in”, zegt Yahoo. “We weten zeker dat er genoeg creatievelingen zijn die grootse dingen kunnen doen met de domeinnamen. Misschien ontstaan er hierdoor wel gloednieuwe, interessante bedrijven of ideeën!”

Benieuwd welke domeinnamen internetreus Yahoo te koop aanbiedt? Wat dacht je van sandwich.com, crackers.com en jockeys.com? Zelfs domeinnamen als finalcountdown.com, truestory.com en cursed.com gaan onder de digitale hamer.

Yahoo heeft de volledige lijst op internet geplaatst. De prijzen van de internetadressen variëren van omgerekend 750 euro tot ruim een miljoen euro. Het bieden is inmiddels begonnen en er kan nog tot volgende week op de webadressen geboden worden.

Geschreven door: Kenneth Stamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags: yahoo

Nieuws headlines

Laatste reactie