abonneren

Maak uw website tabletproof

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Is de site Flashvrij?
  3. > De vingervriendelijkheid verbeteren
  4. > De weergave optimaliseren
  5. > Wat moet u aanpassen?
Met de enorme populariteit van de iPad en de opkomst van andere tablets kan geen webontwikkelaar er meer omheen: als u die vele miljoenen gebruikers niet wil uitsluiten, dan moet ook uw blog of site geschikt zijn voor tablets. Hoe u dat doet,leert u in deze workshop.

Met de enorme populariteit van de iPad en de opkomst van andere tablets  kan geen webontwikkelaar er meer omheen: als u die vele miljoenen gebruikers niet wil uitsluiten, dan moet ook uw blog of site geschikt zijn voor tablets. Hoe u dat doet,leert u in deze workshop.

Om te beginnen vraagt u zich misschien af of u eigenlijk wel rekening moet houden met tabletgebruikers. De iPad mag dan de ‘doorbraaktablet’ zijn, u hebt vast nog niet zoveel bezoekers via de iPads Safari. Andere tablets, zoals de Samsung Galaxy Tab, zijn nog te nieuw om voor indrukwekkende bezoekersaantallen te zorgen.

Toch is het heel verstandig om u nu al te oriënteren op de noodzakelijke aanpassingen. Tablets lijken nu nog gadgets, maar de populariteit neemt in razend tempo toe. Zelfs als u een kleine site hebt met niet al te veel bezoekersverkeer, wordt de kans met de dag groter dat ook daar mensen tussen zitten die een tablet gebruiken.

In vier overzichtelijke stappen leggen we u uit hoe we een site tabletvriendelijk maken. We nemen publiekslieveling iPad als uitgangspunt, maar veel tips gelden net zo goed voor andere tabletcomputers.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Workshop, Internet

Tags: workshop

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord