abonneren

VPRO-serie gratis te downloaden

Op de website van de VPRO zijn gratis werkopnames te downloaden van de succesvolle televisieserie Nederland van Boven.

De tiendelige serie Nederland van Boven werd in 2011 door de VPRO uitgezonden. Vanuit de lucht liet het programma zien hoe Nederlanders wonen, werken en leven. De opnamen werden gemaakt vanuit een helicopter. Per uitzending keken er zo'n miljoen mensen naar.

De redactie van het televisieprogramma heeft drie uur ruw materiaal geselecteerd en dat opgedeeld in tien verschillende pakketjes die gratis zijn te downloaden. Elk pakketje is ongeveer 300 MB groot en bevat 16 tot 20 minuten videomateriaal in mp4-formaat. Elk downloadpakket behandelt een bepaald thema, zoals verkeersstromen, luchtruim en ontspanning.

Met het vrijgeven van het videomateriaal hoopt de VPRO dat mensen het ruwe materiaal creatief hergebruiken. Overigens mogen de beelden alleen voor niet-commerciële doeleinden worden ingezet.


 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags: internet, Vpro

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord