abonneren

Volg de Vierdaagse online, nu ook op Twitter

De Nijmeegse Vierdaagse is dit jaar voor het eerst ook op Twitter te volgen. De Stichting De 4daagse schroomt ook eigentijdse communicatie niet om zijn deelnemers te informeren over de laatste wetenswaardigheden.

De Stichting De 4daagse zet alle mogelijke middelen in om zowel met de deelnemers, relaties en andere belangstellenden te communiceren. Zo is er de officiële Vierdaagsesite: www.4daagse.nl. De lopers kunnen straks worden gevolgd op: www.de4daagselive.nl. Voor het eerst dit jaar wordt ook Twitter als communicatiemedium omarmd als een snel communicatiemiddel(om mensen snel van informatie te voorzien). Daartoe is er maar één officieel twitteraccount waarop de officiële vierdaagsemededelingen te volgen zijn en dat is: @st_de4daagse.

Uiteraard zijn er ook persberichten en ontvangen de deelnemers berichten via e-mail. De traditionele media worden ook niet geschuwd met een Vierdaagse Magazine en de Vierdaagse Almanak. Ook op de televisie is er voldoende aandacht voor de vierdaagse met onder andere live beelden via RTL nieuws, SBS6 en de lokale omroepen uit Nijmegen en omstreken.

Ook op niet officiële sites is er genoeg te vinden over de vierdaagse. Zo is er de site www.4daagse.tv.nl waar uitzendingen te zien zijn van zowel de wandelaars als de vierdaagsefeesten in de Nijmeegse binnenstad.

Ook de site www.vierdaagse.com publiceert een actueel overzicht van de ontwikkelingen met extra informatie. Nadrukkelijk geafficheerd als niet officiële website. Van deze site zijn ook mobiele versies te vinden via: http://mobiel.vierdaagse.com en http://4daagse.mobi.  Ook deze nieuwsbron is te volgen op twitter via: @vierdaagse_com

De vierdaagse wordt in 2011 gehouden van 19 juli tot en met 22 juli. 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Laatste reactie