abonneren

Volg de Nijmeegse Vierdaagse live

Ook de Nijmeegse Vierdaagse is niet alleen maar analoog meer te beleven. Het evenement is bijvoorbeeld via live cams te volgen. Hier volgt een aantal mogelijkheden waarmee je digitaal op de hoogte blijft van Vierdaagse.

Het startschot voor de vierdaagse – The Walk of the World - is al door Minister Schippers gegeven (hier terug te zien). Ruim 50.000 deelnemers schreven zich in voor de 97ste Vierdaagse, het aantal dat aan de start is verschenen is waarschijnlijk ruim 42.000. Onder de deelnemers bevinden zich 5.000 militairen uit 36 verschillende landen (totaal aantal nationaliteiten Vierdaagse is 71).  De jongste deelnemer aan de 97ste Vierdaagse is Myra Kleijne uit Heemskerk, geboren op 31 december 2001. Zij start als debutante op de afstand 30 kilometer. Oudste ingeschreven debutant in de 97ste Vierdaagse is de 83-jarige heer Niek Dekker uit Delden. Hij start op de 30 kilometer. Recordloper is dhr. L.M.G. van der Lans uit Nijmegen met 66 beloningen (40 KM).

Nijmeegse Vierdaagse online volgen

Behoor jij niet tot de deelnemers maar wil je wel alles kunnen volgen van startschot tot eindstreep dan helpt internet je daarbij, ook als loper. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje:

Live webcam van start/eindterrein: http://www.4daagse.nl/nl/live/live-startshot-4daagse.html

Vierdaagse via Facebook: https://www.facebook.com/VierdaagseNijmegen

Vierdaagse via Twitter: https://twitter.com/st_DE4DAAGSE

Volg individuele lopers4daagsefollowme.nl

Wandelweer? http://www.weerplaza.nl/wandelweer/

Vierdaagse headliners: http://vierdaagse.headliner.nl/

4D Follow me app: Android en iOS

Vierdaags feesten: http://www.nijmegenonline.nl/vierdaagsefeesten.php

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Internet

Tags: live cams, live webcam, nijmeegse vierdaagse

Nieuws headlines

Laatste reactie