abonneren

Vodafone communiceert echte internetsnelheden.

Telecombedrijven vermelden in hun reclame altijd de theoretische maximale haalbare internetsnelheden. Vodafone komt als eerste Nederlandse telecomaanbieder met een dienst waarmee klanten kunnen zien hoe snel hun 3G-verbinding werkelijk zal zijn.

Vodafone komt met online dekkingskaarten waar klanten de indicatieve internetsnelheden kunnen zien. Via een app zijn de dekkingskaarten met de indicatieve snelheden ook beschikbaar. In de loop van de maand juni zullen de communicatie-uitingen van Vodafone worden aangepast. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de abonnees van Vodafone ook een bijdrage gaan leveren bij het opbouwen van een betrouwbare database met internetsnelheden. Via een app kan een lokale snelheidsmeting worden uitgevoerd. Zijn er genoeg snelheidgegevens over een bepaalde locatie bekend, dan worden deze gepubliceerd. Natuurlijk zijn de  internetsnelheden nog steeds indicatief. De daadwerkelijke internetsnelheden zijn namelijk in de praktijk afhankelijk van meerdere factoren.  

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord